Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Djurens anatomi inom valt specialiseringsområde, till exempel vilt eller struts.
Styckningsdetaljernas och de olika sorteringarnas användningsområden vid förädling och tillagning inom valt specialiseringsområde.
Branschkrav då det gäller kvalitet och produktionens effektivitet.
Trender, influenser och utveckling inom valt specialiseringsområde.
Yrkesmässig styckning inom valt specialiseringsområde. Exempel på specialiseringsområde kan vara styckning av vilt eller struts.
Lönsamhet och ekonomiska konsekvenser vid val av inköp av kött samt sambandet mellan styckningskvalitet och ekonomi.
Metoder och teknik.
Användning och vård av utrustning.
Planering och organisation av arbetet.
Lagar och andra bestämmelser inom yrkesområdet.
Arbetsmiljö och säkerhet.
Hygien och egenkontroll.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Styckning – specialisering
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista