Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Djurens anatomi med betoning på nöt och kalv.
Styckningsdetaljernas och de olika sorteringarnas användningsområden vid förädling och tillagning.
Styckningskvalitet och normer.
Styckning, nedskärning och sortering av nöt och kalv.
Styckningskalkyler och ekonomiska kalkyler.
Metoder och tekniker vid industriell styckning.
Användning och vård av utrustning vid industriell styckning.
Ergonomi och riskfaktorer i arbetet.
Hygien och egenkontroll.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Styckning 3
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista