Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Djurens anatomi. Alla i branschen vanligt förekommande djurslag.
Styckningsdetaljernas anatomi och användningsområden.
Klassificering och kvalitetsbedömning av djurkroppar.
Hantering och förvaring av råvaror.
Styckning, nedskärning och sortering av främst gris, lamm, kalv och nöt.
Enkla styckningskalkyler.
Användning och vård av handverktyg och maskiner inom styckningsindustrin.
Förpackningsmaterial, paketering och märkning.
Ergonomi och riskfaktorer i arbetet.
Arbetsmiljö och säkerhet.
Hygien och egenkontroll.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Styckning 1
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista