Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Djurens anatomi. Alla i branschen vanligt förekommande djurslag.
Styckningsdetaljernas utseende, kvalitet, karaktär samt användningsområde vid förädling och tillagning.
Pannfärdigt, dvs. förädling av styckningsdetaljer av alla djurslag.
Hantering och förvaring av råvaror.
Hur man för olika djurslag finstyckar grovstyckade styckningsdetaljer.
Stycknings- och förädlingskalkyler.
Användning av handverktyg och maskiner vid finstyckning.
Förpackningsmaterial, paketering och märkning.
Arbetsmiljö, ergonomi och säkerhet.
Praktisk hygien och egenkontroll.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Finstyckning
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista