Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Metoder, material, redskap och annan utrustning som används vid servering.
Uppdukningar i matsal.
Arbetsorganisation och servering av mat och dryck i matsal.
Bärtekniker i matsal.
Olika typer av serveringssätt, till exempel fatservering och bufféservering.
Matsedlars och dryckeslistors uppbyggnad.
Ansvarsfull alkoholservering och alkoholpolitik.
Kommunikation, både verbal och icke verbal, gästbemötande, service och försäljning.
Kassaarbete och kassarutiner.
Lagar och andra bestämmelser inom området, till exempel i fråga om hygien, ergonomi och säkerhet samt ändamålsenlig klädsel.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Servering 1
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista