Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Metoder, material, redskap och annan utrustning som används vid servering.
Festuppdukningar i matsal med specialbestick för olika typer av menyer.
Servettbrytning och hantering av linne.
Arbetsorganisation och samverkan i matsal.
Tillagning, uppläggning och servering av mat vid bord i gästmatsal, till exempel tranchering, fileing och flambering.
Dekantering av viner.
Gästbemötande, service och försäljning.
Ergonomi, hygien och ändamålsenlig klädsel.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Matsalshantverk
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista