Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Metoder, material, redskap och annan utrustning som används vid servering i olika typer av matsalar och lokaler.
Uppdukningar i matsal eller lokal utifrån olika teman och högtider.
Rummets och bordets utformning och dekoration.
Ceremoniella måltider.
Planering, organisation och servering av mat och dryck vid olika beställningsarrangemang.
Promemoria, arrangé och körschema. Utformning av matsedlar till offerter samt kuvertmatsedlar efter mallar till större middagar.
Gästbemötande, service och försäljning.
Kalkylering och prissättning.
Ergonomi och säkerhet i arbetet.
Hygien och ändamålsenlig klädsel.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Arrangemang
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista