Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Yrkesmässig tillagning av specialkoster.
Immunologi och födoämnesintolerans.
Mat och måltider för olika behov.
Ekonomiska konsekvenser vid val av råvaror samt vid hantering och förvaring.
Näringsberäkningar av måltider med hjälp av datorprogram.
Svenska näringsrekommendationer.
Kreativt framtagande av recept, matsedlar och menyer för olika specialkoster.
Hygien och dagliga hygienrutiner, till exempel rengöring av lokaler och utrustning.
Arbetsmiljö och livsmedelssäkerhet samt lagar och andra bestämmelser som gäller inom området.
Kommunikation med andra samt fackterminologi.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Specialkoster
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista