Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Yrkesmässigt arbete inom restaurang och storkök.
Tillverkning av avancerade maträtter och anrättningar.
Restaurangekonomi. Ekonomisk planering, kalkylering och ekonomiska konsekvenser för verksamheter inom restaurang- och storköksbranschen.
Kreativt framtagande av recept, matsedlar och menyer.
Hygien och dagliga hygienrutiner, till exempel rengöring av lokaler och utrustning.
Arbetsmiljö och säkerhet samt lagar och andra bestämmelser som gäller inom området, till exempel livsmedelslagen.
Utförande och uppföljning av egenkontroll för att uppnå matsäkerhet.
Kommunikation och logistik för arbete i kök samt fackterminologi.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Matlagning 4
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista