Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Fördjupning av råvaror och produkter inom valt specialiseringsområde. Exempel på specialiseringsområden kan vara kött och charkuteri, delikatess, catering, fisk, ost och mejeri samt frukt och grönt.
Trender, influenser och utveckling inom valt specialiseringsområde.
Lönsamhet samt ekonomiska konsekvenser vid val av inköp och försäljning av råvaror och produkter samt vid tillverkning och förvaring.
Planering, komponering och tillagning av måltider samt bakning av bröd.
Paketering och märkning av varor samt kampanjplanering.
Rådgivning till kunder vid val av varor samt tillagning av maträtter och hela måltider.
Arbetsmiljö, ergonomi och ergonomiska riskfaktorer samt säkerhet.
Livsmedelshygien.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Mat och butik – specialisering
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista