Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Sambandet mellan arbetsrutiner, rationella metoder och ekonomiska beslut för lönsamhet i avdelningen.
Råvaror och hur de kan kombineras på ett tilltalande sätt i olika anrättningar och för olika tillfällen.
Den dagliga verksamheten på olika avdelningar, till exempel beställning och exponering samt förpackning och märkning av varor.
Tillagning av maträtter och bakning i butik.
Användning och vård av verktyg och utrustning.
Rådgivning till kunder om användning av råvaror och om tillagning av maträtter eller måltider.
Arbetsmiljö, ergonomi och säkerhet.
Hygien och egenkontroll.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Mat och butik 2
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista