Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Mikroorganismers förekomst, egenskaper, livsbetingelser och betydelse.
Smittvägar, livsmedelsburna infektioner och matförgiftningar.
God hygienpraxis i samband med livsmedelshantering.
Metoder för hantering av råvaror samt för tillagning, varmhållning, nedkylning, uppvärmning och förvaring av livsmedel.
Provtagning och andra kontroller.
Rengöring av utrustning och lokaler.
Lagar och andra bestämmelser inom livsmedelsområdet.
Kontrollprogram för livsmedelshygien.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Hygien
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista