Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Svensk alkohollagstiftning.
Fysiska, psykiska och sociala skadeverkningar av alkohol samt risker kopplade till alkoholkonsumtion.
Etiska frågeställningar med anknytning till alkoholservering.
Kalla och varma drycker: deras råvaror, ursprung, karaktär och användningsområde.
Tillverkning av vin, öl och spritdrycker.
Svenska och internationella dryckestraditioner samt hur olika drycker har utvecklats över tid.
Serveringsmetoder för vin, öl och måltidsdrycker.
Användning av redskap och utrustning vid hantering och servering av drycker.
Hygieniskt, ergonomiskt och säkert arbetssätt.
Kundbemötande och fackspråk.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Drycker och ansvarsfull alkoholservering
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista