Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Kalla och varma drycker: deras råvaror, odlingsområden, ursprung, framställningsmetoder, karaktär, tillverkningsprocesser och användningsområde. Hur dessa faktorer påverkar slutproduktens kvalitet och pris.
Tillverkning av vin, öl och spritdrycker.
Serveringsmetoder för vin, öl och måltidsdrycker.
Hur man använder redskap och utrustning vid hantering och servering av drycker.
Hygieniskt, ergonomiskt och säkert arbetssätt.
Provningsmetoder och sensorik.
Identifiering och bedömning av olika alkoholhaltiga och alkoholfria dryckers kvalitet.
Utformning av dryckeslistor.
Kundbemötande och fackspråk.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Drycker
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista