Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Olika drycker: deras råvaror, ursprung, karaktär och användningsområde.
Drinkgrupper och drinkrecept.
Dryckesbaren som arbetsplats. Arbetsplanering och organisation.
Metoder vid drinkblandning.
Hur man använder råvaror, produkter, material, redskap och utrustning.
Hygieniskt, ergonomiskt och säkert arbetssätt.
Hygien och ändamålsenlig klädsel.
Provningsmetoder.
Identifiering och bedömning av olika dryckers kvalitet.
Utformning av dryckeslistor.
Prisberäkningar av olika dryckesalternativ.
Kundbemötande och fackspråk.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Barteknik
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista