Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Yrkesmässig tillverkning av konditoriprodukter inom valt specialområde.
Tillvekningens trender och utveckling inom valt specialområde.
Utseende- och smaktrender inom valt specialområde.
Utformning av recept och arbetsbeskrivningar inom valt specialområde.
Ekonomiska konsekvenser vid val och inköp av råvaror samt tillverkning och förvaring.
Paketering och märkning av konditoriprodukter.
Hygien och hygienbestämmelser.
Ergonomi och ergonomiska riskfaktorer i arbetet.
Arbetsmiljö och säkerhet.
Förändringar av konditoriprodukter i allmänhet och inom valt specialområde genom historien och i olika kulturer.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Konditori – specialisering
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista