Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Yrkesmässig tillverkning av bröd och bakverk inom valt specialområde.
Tillverkningens trender och utveckling inom valt specialområde.
Utseende och smak inom valt specialområde.
Utformning av recept och arbetsbeskrivningar inom valt specialområde.
Ekonomiska konsekvenser vid val och inköp av råvaror samt vid tillverkning och förvaring.
Paketering och märkning av bröd och bakverk.
Hygien och hygienbestämmelser.
Ergonomi och ergonomiska riskfaktorer i arbetet.
Arbetsmiljö och säkerhet.
Förändringar av bröd, bakverk och brödkultur i allmänhet och inom valt specialområde genom historien och i olika kulturer.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Bageri – specialisering
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista