Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Produktion av bröd och bakverk, utifrån beställning eller i befintlig verksamhet, med hänsyn tagen till drift, planering, rutiner, tempo, organisation och ekonomi.
Metoder, redskap, maskiner och annan utrustning som används vid produktion av bröd och bakverk.
Produktion av bröd och bakverk, utifrån branschens krav på kvantitet och kvalitet.
Ekonomiska kalkyler som är lämpliga för ändamålet.
Råvaror och andra ingredienser.
Paketering och märkning av bröd och bakverk.
Hygien och hygienbestämmelser.
Ergonomi och ergonomiska riskfaktorer i arbetet.
Arbetsmiljö och säkerhet.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Bageri 4
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista