Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Tillverkning av avancerade mat- och kaffebröd och övriga bakverk av olika degar och blandningar, där olika parallella tillverkningsmetoder krävs och där alternativ måste vägas mot varandra för att produktens konsistens, smak och estetiska utformning ska bli bra.
Metoder, redskap, maskiner och annan utrustning som används vid tillverkning av bröd och bakverk.
Tillverkning av bröd och bakverk utifrån smak och utseende där recept och arbetsbeskrivningar konstrueras med hänsyn till pris och kvalitet utifrån ekonomiska kalkyler.
Råvaror och andra ingredienser som är lämpliga för ändamålet.
Paketering och märkning av bröd och bakverk.
Hygien och hygienbestämmelser.
Ergonomi och ergonomiska riskfaktorer i arbetet.
Arbetsmiljö och säkerhet.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Bageri 3
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista