Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Tillverkning av avancerade bröd och bakverk, matbröd med blötläggning, skållning och surdeg i olika uppslagningstekniker samt avancerade kaffebrödsdegar och kavlade degar, småbröd, massor och fyllningar.
Jäs- och avbakningsmoment.
Metoder, redskap, maskiner och annan utrustning som används vid tillverkning av avancerade bröd och bakverk.
Tillverkning av produkter utifrån smak, utseende, trend och tradition samt bestämning av produktens pris och kvalitet utifrån ekonomiska kalkyler.
Receptberäkningar.
Råvaror och andra ingredienser som är lämpliga för ändamålet.
Paketering och märkning av bröd och bakverk.
Hygien och hygienbestämmelser.
Ergonomi och ergonomiska riskfaktorer i arbetet.
Arbetsmiljö och säkerhet.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Bageri 2
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista