Toggle meny
Årskurs F-3
Årskurs 4-6
Årskurs 7-9
Gymnasiet
Hur det fungerar
Filtrera
Rensa
Stäng
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Centralt innehåll
Tillverkning av jästa grunddegar samt enklare bröd och bakverk.
Jäs- och avbakningsmoment.
Metoder, redskap, maskiner och annan utrustning som används vid tillverkning av enklare bröd och bakverk.
Hur man läser och använder recept.
Råvaror och andra ingredienser som är lämpliga för ändamålet.
Paketering och märkning av bröd och bakverk.
Hygien och dagliga hygienrutiner.
Ergonomi i det egna arbetet samt ergonomiska riskfaktorer.
Arbetsmiljö och säkerhet samt de lagar och andra bestämmelser som gäller inom området, till exempel livsmedelslagen och EU-bestämmelser.
Metoder för utvärdering.
Bröds och bakverks historia.
Användningsområde
Övning
Lektionsupplägg
Fristående lektioner
Elevexempel
Prov
Muntlig övning
Muntligt prov
Powerpoint och föreläsning
Pedagogisk planering
Videoföreläsning
Inspiration
Projektarbete
Uppgift kopplad till läromedel
Övningsprov
Övningar
Förklaringar
Elevexempel
Gymnasiet
Bageri 1
Filtrera
0 uppladdningar
Sortera efter:
Senaste
(desc)
Tabell
Lista